ADD Strategie

Application & Desktop Delivery is steeds belangrijker in organisaties. Een goede Application & Desktop Delivery strategie wordt daarom steeds belangrijker. Een ICT organisatie moet vandaag de dag bedenken welke methoden zij wil ondersteunen bij het aanbieden van applicaties en de desktop. Dat is waar een goede Application & Desktop Delivery strategie komt kijken.

Uitgelicht: 

Beveiliging steeds belangrijker door wildgroei applicaties

 
Citrix XenMobile technology overview gratis downloaden

Een mobiel apparaat op de werkvloer is al snel niet meer van het bedrijf zelf. Medewerkers nemen vaak een eigen apparaat mee van thuis waarop gewerkt wordt. Toch is het nodig dat hier een laag van beheer en beveiliging overheen komt van het bedrijf zelf om bedrijfsinformatie veilig te stellen en ondersteuning en beheer te kunnen bieden.

Lees verder Gratis downloaden
 

Windows-apps naadloos gebruiken op elk soort device

Windows-apps naadloos gebruiken op elk soort device

Iedereen heeft de vrijheid om overal te kunnen werken en op elk gewenst moment bij zijn data te kunnen. Dat is erg positief, maar aan de andere kant zorgt het af en toe wel voor hoofdbrekens bij de IT-afdeling: compatibiliteit én beveiliging. Met XenApp houdt u de volledige controle over Windows-apps op allerlei devices.

Lees verderGratis downloaden

User Environment Management Smackdown

User Environment Management Smackdown

Bedrijven zijn zo gefocust op het beheer en onderhoud van de IT-systemen dat ze vaak de andere – en zeker niet minder belangrijke – helft vergeten: het user management. Voor de gebruiker is het van belang dat hij een simpele, eenduidige, snelle en betrouwbare werkomgeving heeft. Dit is het moment om ‘User Environment Management’ in te zetten.

Lees verderGratis downloaden

Verklaring Data System Availability Solutions

Verklaring Data System Availability Solutions

Dit document geeft een compleet overzicht van alle onderdelen van een datacenter. Het geeft ook een goed beeld van alle relaties tussen de verschillende componenten die de beschikbaarheid van gegevens en systemen bevorderen. In deze whitepaper is ook een Data & System Availability schema in opgenomen waarbij onder andere de SAN-infrastructuur, deduplicatie, virtualisatie en back-ups wordt behandeld.

Lees verderGratis downloaden