Over ITExpocenter.nl

ITExpocenter.nl heeft als doel inspiratie te bieden aan IT Managers, CIO's en ICT medewerkers door hoogwaardige kennisdocumenten aan te bieden in de vorm van o.a. whitepapers, webinars, webcasts, onderzoeken, nieuws en achtergrondartikelen.


ITExpocenter.nl is een platform waar de betrokken partners onafhankelijk en op eigen titel informatie ter beschikking stellen. De website ITExpocenter.nl is gebaseerd op het principe van ‘permission based marketing’. Alle informatie wordt kosteloos ter beschikking gesteld soms in ruil voor persoonsgegevens van u als bezoeker. Uw gegevens zijn overigens alleen inzichtelijk voor de betreffende partner en worden vertrouwelijk behandeld.


ITExpocenter.nl is mediapartner van de nieuwe portal Next Migration, een kennisbron volledig gewijd aan de end of support van Windows Server 2003R2 op 15 juni 2015.


Privacy Statement
ITExpocenter.nl hecht veel waarde aan bescherming van persoonlijke gegevens van bezoekers van haar website en is zich bewust dat deze bezoekers van essentieel belang zijn voor haar activiteiten en bestaan. De persoonlijk data van bezoekers worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wilt u meer weten over het beleid van ITExpocenter.nl op dit gebied dan kunt u uiteraard onze Privacy Statement lezen.