Data Security

Het beveiligen van data is zeer belangrijk voor organisaties. Het concurrentievoordeel kan zonder bepaalde data namelijk verdwijnen. Een goede data security is dan ook geen overbodige luxe. Bij data security kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het aanpakken van bedreigingen van binnen de organisatie, hackers en gestolen computers of servers.

Uitgelicht: 

Waterhole-aanval sterk in opkomst onder hackers

 
Het halfjaarlijkse trend en risico report van X-force gratis downloaden

Hackers maken steeds meer gebruik van het goede vertrouwen van gebruikers op Social Media en via mobiele technologie. Daarnaast blijkt dat bekende lekken in webapplicaties, servers en endpoint software ongepatcht blijven en mogelijkheden creëren voor aanvallen. Deze voor CISO’s bekende en bewezen aanvalstactieken blijven de grootste bron van lekken en kunnen grote schade veroorzaken. Dit blijkt uit het X-Force 2013 Mid-Year Trend and Risk Report dat IBM heeft uitgebracht.

Lees verder Gratis downloaden
 

Security Intelligence & Big Data beter beveiligd

Security Intelligence & Big Data beter beveiligd

Cybercrime wordt steeds geavanceerder en bedrijven moeten daarin meebewegen. De traditionele beveiligingsmethoden zijn niet meer afdoende, security draait heden ten dage om big data. Een Security Intelligence platform met Big Data analysemogelijkheden kan er voor zorgen dat een organisatie een compleet beeld krijgt van zijn IT-omgeving en zo proactief kan reageren op zelfs de allerkleinste aanwijzing voor een bedreiging.

Lees verderGratis downloaden

Realtime en asymmetrische big data security analyse

Realtime en asymmetrische big data security analyse

Het groeiende volume van security data en de toegenomen gebruiksdoeleinden van security data analyse verklaren de toegenomen aandacht voor big data security analyse oplossingen. Bedrijven zijn geholpen met oplossingen die zorgen voor functionaliteiten als schaalbaarheid, hoge performance, out-of-the-box intelligentie en een sterke integratie. Er is één oplossing die zowel mogelijkheden biedt voor realtime als asymmetrische big data security analyse.

Lees verderGratis downloaden