ICT Architectuur

De ICT architectuur is de manier waarop gebruikers systemen kunnen bedienen en hoe deze zijn ingericht om data beschikbaar te maken. De manier waarop omgegaan wordt met de ICT architectuur bepaald hoe effectief er gebruik gemaakt wordt van de beschikbare middelen. Diensten als cloud computing en virtualisatie ondervinden veel voordeel bij een goed doordachte architectuur.

Uitgelicht: 

Drie operationele modellen voor de uitrol van ACI

 
Organizational Impact of ACI on IT Departments gratis downloaden

ACI biedt aanzienlijke voordelen en kan uw business helpen grip te krijgen en te houden op de veranderde IT-stromen. Dit document beschrijft verschillende operationele modellen voor de uitrol van ACI en de bijbehorende voordelen en organisatorische impact.

Lees verder Gratis downloaden
 

Webservices met R maken in Azure Machine Learning

Webservices met R maken in Azure Machine Learning

Wilt u ook op Microsoft Azure Machine Learning webservices, maken met R, testen en uitrollen? Via deze hands-on cursus worden de basisprincipes van het bewerken van gegevens bijgebracht. Daarnaast wordt aan de hand van data science-voorbeelden uitgelegd hoe modellen gemaakt en geëvalueerd kunnen worden en uiteindelijk worden gepubliceerd.

Lees verderGratis downloaden

4 mythes over flash-storage

4 mythes over flash-storage

Flash-storage biedt op het gebied van Total Cost of Ownership significante kostenvoordelen vergeleken met het gebruik van traditionele harde schijven. Maar wat weet u precies over de verschillende flash-oplossingen om uw storageomgeving mee te upgraden? Deze paper bespreekt en weerlegt een aantal hardnekkige vooroordelen over flash-storage.

Lees verderGratis downloaden