Kennisitem
Download artikel Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken Download

Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Bereik IT Resilience met Zerto Virtual Replication en Microsoft Azure

Gepubliceerd: 05-12-2017Bereik IT Resilience met Zerto Virtual Replication en Microsoft Azure

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Uw klanten moeten dag en nacht online kunnen blijven shoppen en uw productie kan niet stil komen te liggen. Uw gehele bedrijfsvoering is afhankelijk van IT. Continuïteit voor de eindgebruiker staat tegenwoordig centraal. Zelfs wanneer er problemen ontstaan, moet de gebruiker gewoon gebruik kunnen blijven maken van uw services.

IT Resilience voor vlekkeloze gebruikerservaringen

Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar  oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen. Hiermee wordt het mogelijk razendsnel te reageren op downtime. Zo verzekert u uw klanten en gebruikers van een vlekkeloze gebruikerservaring, zelfs in geval van downtime of dataverlies.

Werk maken van IT Resilience

In deze whitepaper kijken we onder meer naar de voordelen van het gebruik van public clouds als Microsoft Azure binnen een hybrid cloudstrategie. Zo kan je bijvoorbeeld profiteren van de flexibiliteit van de public cloud voor disaster recovery. Het public cloudgedeelte binnen de hybrid cloud kan worden gebruik als disaster recovery site en vice versa.

Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur. Meer weten? Download geheel vrijblijvend de Hybrid cloud Guide – Bereik IT Resilience met Zerto Virtual Replication en Microsoft Azure.

Ook interessant voor u!