Data Security

De security van data binnen de organisatie is ontzettend belangrijk. De hoeveelheden data blijven groeien en men wordt steeds slimmer om de beveiliging te kunnen omzeilen. Bij data security kan onder andere worden gedacht aan back-up omgevingen, het beveiligen USB sticks en harde schijven, endpoint security en mail server security.

Uitgelicht: 

Top 10 redenen voor extra informatiebeveiliging met desktopvirtualisatie

 
Extra Informatiebeveiliging met desktopvirtualisatie gratis downloaden

Hoe werknemers mobiel blijven werken, de productiviteit hoog houden en kan de informatiebeveiliging behouden blijven? Werknemers zijn vaak productiever als ze hun werk kunnen doen op de manier die voor hun het prettigste is. Mensen brengen hun eigen laptop, smartphone of tablet mee naar het werk. Voor werknemers prettig, maar de beveiliging is minder helder voor de IT. Hoe kan de informatiebeveiliging verbeterd worden met desktopvirtualisatie? Lees er meer over in de whitepaper!

Lees verder Gratis downloaden
 

Security Intelligence & Big Data beter beveiligd

Security Intelligence & Big Data beter beveiligd

Cybercrime wordt steeds geavanceerder en bedrijven moeten daarin meebewegen. De traditionele beveiligingsmethoden zijn niet meer afdoende, security draait heden ten dage om big data. Een Security Intelligence platform met Big Data analysemogelijkheden kan er voor zorgen dat een organisatie een compleet beeld krijgt van zijn IT-omgeving en zo proactief kan reageren op zelfs de allerkleinste aanwijzing voor een bedreiging.

Lees verderGratis downloaden

Realtime en asymmetrische big data security analyse

Realtime en asymmetrische big data security analyse

Het groeiende volume van security data en de toegenomen gebruiksdoeleinden van security data analyse verklaren de toegenomen aandacht voor big data security analyse oplossingen. Bedrijven zijn geholpen met oplossingen die zorgen voor functionaliteiten als schaalbaarheid, hoge performance, out-of-the-box intelligentie en een sterke integratie. Er is één oplossing die zowel mogelijkheden biedt voor realtime als asymmetrische big data security analyse.

Lees verderGratis downloaden