Business Intelligence

Business Intelligence helpt organisaties bij het verkrijgen in realtime data over de organisatie. Het verzamelen van gegevens is een kerntaak van Business Intelligence. Door gebruik te maken van een Bsusiness Intelligence oplossing kunnen organisaties een strategisch voordeel krijgen.

Uitgelicht: 

Text mining: Informatie winnen uit tekst

 
Using Custom Entities in Text Mining gratis downloaden

Text mining is het winnen van informatie uit documentcollecties. Text mining wordt met software technologie toegepast om ongestructueerde tekst te leren begrijpen en voordeel te halen uit de gewonnen informatie. Het bouwen van modellen kan een uitdaging zijn. Daarom is intelligente software gewenst.

Lees verder Gratis downloaden
 

Data preparation: onderzoeksrapport toont 7 verbetermogelijkheden

Data preparation: onderzoeksrapport toont 7 verbetermogelijkheden

Slim datamanagement en data-integratie zijn de sleutel om waarde uit data te halen. Lange tijd was datamanagement het domein van IT. Databeheer wordt echter steeds meer overgenomen door de business-owners die de data daadwerkelijk nodig hebben. Om meer te weten te komen over het huidige denken over data preparation heeft BARC een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder meer dan 695 BI-professionals wereldwijd uit een reeks industrieën.

Lees verderGratis downloaden

Webcast: De balans tussen vrijheid en beheer

Webcast: De balans tussen vrijheid en beheer

Business intelligence neemt een steeds belangrijkere rol in binnen organisaties. Men wil graag informatieproducten als lijsten en rapporten ontvangen zonder hier al te lang op te hoeven wachten. Deze aanvragen zorgen op de IT-afdelingen voor een enorme druk waardoor vertragingen ontstaan. Download en bekijk de webcast geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Lees verderGratis downloaden