ERP

ERP, ofwel Enterprise Resource Planning is software die binnen organisaties wordt gebruikt ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Deze software bestaat vaak uit meerdere kleine modules die ieder een taak vervullen. Het voordeel van ERP systemen is dat gegevens van klanten en producten maar één keer ingevoerd hoeven te worden, er efficiënter gewerkt kan worden en in sommige gevallen de kosten door ERP kunnen worden teruggebracht.

Uitgelicht: 

Vergeten vragen bij ERP-softwareselectie

 
Met de juiste ERP-software voorbereid op toekomstige veranderingen gratis downloaden

Veel organisaties besteden tijdens de selectie van ERP-software met name aandacht aan de initiële implementatie, maar vergeten daarbij te denken aan de toekomst. U wilt namelijk ook een flexibel systeem aanschaffen om straks snel in te kunnen spelen op veranderingen in uw organisatie.

Lees verder Gratis downloaden
 

Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.

Lees verderGratis downloaden

Enterprise Portfolio Management

Enterprise Portfolio Management

Deze whitepaper gaat in op hoe EPM uw organisatie kan helpen. Het alleen ordenen van gegevens in de portfolio’s garandeert niet dat een organisatie zijn kosten kan verlagen en een snellere time to market heeft. De juiste analyse van deze portfolio’s helpt bij het bereiken van de doelstellingen.

Lees verderGratis downloaden

BizTalk Server en Dynamics AX succesvol integreren

BizTalk Server en Dynamics AX succesvol integreren

Met de inzet van BizTalk Server ontstaat een centrale plek waar al het berichtenverkeer wordt georganiseerd, gemonitord en gecontroleerd. Dit voorkomt maatwerk in aansluitende systemen, waaronder Dynamics AX. Door gebruik te maken van de tool BizTalk Server wordt het ontsluiten van en koppelen met Dynamics AX mogelijk gemaakt. Enkele valkuilen blijven over, namelijk de projectmatige, bouwkundige en de implementatie.

Lees verderGratis downloaden