Server Virtualisatie

Door gebruik te maken van server virtualisatie kunnen meerdere besturingssystemen op één virtuele server worden gedraaid. Het gevolg hiervan is dat het minder tijd en moeite kost om de systemen te beheren en dat de hoeveelheid hardware wordt verminderd. Dit betekent automatisch een verlaging van de kosten.

Uitgelicht: 

De gemeente Berkelland gaat Nieuw Werken

 
Nieuwe ICT-infrastructuur maakt Het Nieuwe Werken mogelijk gratis downloaden

Door een verouderde ICT-infrastructuur was het voor de gemeente Berkelland niet mogelijk om Het Nieuwe Werken toe te passen binnen de bedrijfsomgeving. Bij de gemeente werken ongeveer 400 medewerkers die op drie verschillende locaties werken. HNW was een belangrijke wens en zodoende met een compleet nieuwe ICT-infrastructuur van Citrix, hun Server Based Computing omgeving die draait op een gevirtualiseerde serveromgeving van VMWare vSphere werd Het Nieuwe Werken mogelijk gemaakt.

Lees verder Gratis downloaden
 

3D Graphics for Virtual Desktops Smackdown

3D Graphics for Virtual Desktops Smackdown

Virtualisatie is gemeengoed geworden, zeker als het om netwerk-, server-, applicatie- en desktopvirtualisatie gaat. Binnen desktopvirtualisatie bieden 3D Graphics extra flexibiliteit en mogelijkheden. Haal het uiterste met de juiste informatie. Wie virtualisatie-infrastructuur beheert, moet goed op de hoogte zijn van alle ins en outs op dit gebied. In deze paper leest u wat er allemaal mogelijk is en wat de voor- en nadelen zijn van virtualisatie.

Lees verderGratis downloaden